pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

28.08.2017 - 11:48, Güncelleme: 28.08.2017 - 11:48
 

Kurban Bayramı'na Doğru

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışması başlattı. Seydişehir...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışması başlattı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyyid Harun Camisi'nde yaptığı açıklamada, bayram öncesi yapılan temizlik çalışmalarıyla vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirebileceklerini söyledi. Ekiplerin başlattığı çalışmalarının iç ve dış mekanlarda sürdüğünü belirten Tutal, "Belediye olarak Kurban Bayramı öncesi 155 camide temizlik işlerine hız verdik. Vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethanelerimizi temiz tutmak sosyal belediyecilik anlayışımız gereğidir." dedi.
KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışması başlattı. Seydişehir...

KONYA (AA) - Seydişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçedeki tüm camilerde temizlik çalışması başlattı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Seyyid Harun Camisi'nde yaptığı açıklamada, bayram öncesi yapılan temizlik çalışmalarıyla vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yerine getirebileceklerini söyledi.

Ekiplerin başlattığı çalışmalarının iç ve dış mekanlarda sürdüğünü belirten Tutal, "Belediye olarak Kurban Bayramı öncesi 155 camide temizlik işlerine hız verdik. Vatandaşımızın yoğun olarak kullandığı ibadethanelerimizi temiz tutmak sosyal belediyecilik anlayışımız gereğidir." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.