pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Günyüzü İlçe Kongresi

27.08.2017 - 17:08, Güncelleme: 27.08.2017 - 17:08
 

Ak Parti Günyüzü İlçe Kongresi

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü:- "Milletimizden kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yapmaktayız"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, mlletten kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yaptıklarını ifade etti. AK Parti Eskişehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ünlü, partisinin Günyüzü İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, partilerinde 19 Ağustos'ta başlayan kongre sürecinin, Eskişehir'de de sürdüğünü belirterek, eylül ayı sonu itibarıyla ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını belirtti. Kongrelerin kendileri için yeniden yapılanma, yeni döneme daha güçlü hazırlanma süreçleri olduğunu dile getiren Ünlü, şunları kaydetti: "Bizim kongrelerimiz, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın gösterdiği hedefe layık bir şekilde birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmektedir. Milletimizden kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yapmaktayız. Yeniden yapılanan ilçe teşkilatlarımız bu çerçevede önemli görevler üstlenmektedir. Günyüzü ilçe kongremiz de bu çerçevede gerçekleşmektedir."İlçe kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay da katıldı.
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Ünlü:- "Milletimizden kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yapmaktayız"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Dündar Ünlü, mlletten kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yaptıklarını ifade etti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ünlü, partisinin Günyüzü İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, partilerinde 19 Ağustos'ta başlayan kongre sürecinin, Eskişehir'de de sürdüğünü belirterek, eylül ayı sonu itibarıyla ilçe kongrelerini tamamlayacaklarını belirtti.

Kongrelerin kendileri için yeniden yapılanma, yeni döneme daha güçlü hazırlanma süreçleri olduğunu dile getiren Ünlü, şunları kaydetti:

"Bizim kongrelerimiz, Cumhurbaşkanımızın ve Genel Başkanımızın gösterdiği hedefe layık bir şekilde birlik ve beraberlik içinde gerçekleşmektedir. Milletimizden kopmadan, kibir ve gururdan uzak, milletin sorunları ile dertlenerek onların sorunlarına çözüm üreterek teşkilatçılık yapmaktayız. Yeniden yapılanan ilçe teşkilatlarımız bu çerçevede önemli görevler üstlenmektedir. Günyüzü ilçe kongremiz de bu çerçevede gerçekleşmektedir."

İlçe kongresine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ile AK Parti Eskişehir milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.