pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Türk Telekom’dan Evde İnternet Kullanıcılarına Özel Kampanya

27.08.2017 - 10:18, Güncelleme: 27.08.2017 - 10:18
 

Türk Telekom’dan Evde İnternet Kullanıcılarına Özel Kampanya

Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB olanağı sağlıyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yeni bir kampanya sunuyor. Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yeni bir internet paketi sundu. Kampanya kapsamında Türk Telekom evde internet müşterileri 100 Mbps–200GB limitsiz fiber internet paketi ile interneti doyasıya kullanabilecekler.Yeni aboneler limitsiz fiber internet keyfinin yanı sıra, ücretsiz kurulum imkanıyla birlikte İspark, Biletix ve Avrupa’ya Uçak Bileti gibi Türk Telekom Prime ayrıcalıklarından da ilk 4 ay boyunca yararlanabilecek. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.
Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB olanağı sağlıyor

İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yeni bir kampanya sunuyor.

Şirket açıklamasına göre, Türk Telekom, evde internete abone olan yeni kullanıcılarına her şey dahil ayda 65,90TL’ye 4 ay boyunca 4 kat hız ve 4 kat GB deneyimi yaşayabilecekleri yeni bir internet paketi sundu. Kampanya kapsamında Türk Telekom evde internet müşterileri 100 Mbps–200GB limitsiz fiber internet paketi ile interneti doyasıya kullanabilecekler.

Yeni aboneler limitsiz fiber internet keyfinin yanı sıra, ücretsiz kurulum imkanıyla birlikte İspark, Biletix ve Avrupa’ya Uçak Bileti gibi Türk Telekom Prime ayrıcalıklarından da ilk 4 ay boyunca yararlanabilecek. Kampanya 31 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.