pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kurban Bayramı'na Doğru

25.08.2017 - 19:18, Güncelleme: 25.08.2017 - 19:18
 

Kurban Bayramı'na Doğru

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kurban bayramı nedeniyle ziyaret edildi.Çankırı Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitlere...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kurban bayramı nedeniyle ziyaret edildi.Çankırı Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitlere dua edildi.Daha sonra şehit yakınları ve katılımcılar şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dua etti.Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin mutlu olduğu günler gibi hüzünlü ve üzüntülü günlerin de olduğunu söyledi.Bayramlarda şehit ailelerin ve gazilerin acılarının iki katına çıktığını belirten Teke şöyle devam etti:"Şehit yakınları, bir yandan mutluluk yaşarken bir yandan da burukluk yaşıyor. Evlatlarla geçirilen, bundan önce yaşanan bayramlar akıllara geliyor. Şehit annelerimiz daha fazla üzülüyor. Onlar evlatlarıyla geçirmiş oldukları mutlu, mesut, bahtiyar günlerini hatırlıyorlar. İşte şehit evlatlarının kabirlerini ziyaret ederek onların soğuk mezar taşlarına sarılarak göz yaşı döküyorlar."Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde 1997 yılında şehit olan Visali Erdoğan'ın babası Yusuf Erdoğan da her bayram mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirterek vatan için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.Törene, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.
ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kurban bayramı nedeniyle ziyaret edildi.Çankırı Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitlere...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da kurban bayramı nedeniyle ziyaret edildi.

Çankırı Garnizon Şehitliğinde düzenlenen törende, Kur'an-ı Kerim okundu, şehitlere dua edildi.

Daha sonra şehit yakınları ve katılımcılar şehitlerin mezarına karanfil bırakarak dua etti.

Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Yüksel Teke, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit ailelerinin mutlu olduğu günler gibi hüzünlü ve üzüntülü günlerin de olduğunu söyledi.

Bayramlarda şehit ailelerin ve gazilerin acılarının iki katına çıktığını belirten Teke şöyle devam etti:

"Şehit yakınları, bir yandan mutluluk yaşarken bir yandan da burukluk yaşıyor. Evlatlarla geçirilen, bundan önce yaşanan bayramlar akıllara geliyor. Şehit annelerimiz daha fazla üzülüyor. Onlar evlatlarıyla geçirmiş oldukları mutlu, mesut, bahtiyar günlerini hatırlıyorlar. İşte şehit evlatlarının kabirlerini ziyaret ederek onların soğuk mezar taşlarına sarılarak göz yaşı döküyorlar."

Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçesinde 1997 yılında şehit olan Visali Erdoğan'ın babası Yusuf Erdoğan da her bayram mutluluk ve hüznü bir arada yaşadıklarını belirterek vatan için her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.

Törene, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Garnizon Komutanı Albay Oğuz Çiçek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve şehit yakınları katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.