pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir Osb'de Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

25.08.2017 - 15:53, Güncelleme: 25.08.2017 - 15:53
 

Kırşehir Osb'de Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kentin ticari gelişmesi için OSB'nin önemli olduğunu belirterek, bölgenin giriş çıkış yolundaki asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.Kırşehir'de hizmet veren fabrikaların büyük bir çoğunluğunun OSB'de olduğunu vurgulayan Aydoğan, "Kırşehir'in ekonomik kalkınması için bu bölge çok önemli. Bölgenin giriş ve çıkışlarındaki bu yol, özel idaremiz ve belediyemizin destekleriyle yapıldı. Toplamda 2,4 kilometrelik sıcak asfalt tamamlandı. Bitirilen bu yolla vatandaşlar, Organize Sanayi Bölgesi'ne daha kolay ve rahat ulaşım imkanına kavuşacak. Yolun yapımında emeği geçenlere, katkısı olanlara ve çalışan personellerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı bildirildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, yaptığı yazılı açıklamada, kentin ticari gelişmesi için OSB'nin önemli olduğunu belirterek, bölgenin giriş çıkış yolundaki asfaltlama çalışmalarının tamamlandığını ifade etti.

Kırşehir'de hizmet veren fabrikaların büyük bir çoğunluğunun OSB'de olduğunu vurgulayan Aydoğan, "Kırşehir'in ekonomik kalkınması için bu bölge çok önemli. Bölgenin giriş ve çıkışlarındaki bu yol, özel idaremiz ve belediyemizin destekleriyle yapıldı. Toplamda 2,4 kilometrelik sıcak asfalt tamamlandı. Bitirilen bu yolla vatandaşlar, Organize Sanayi Bölgesi'ne daha kolay ve rahat ulaşım imkanına kavuşacak. Yolun yapımında emeği geçenlere, katkısı olanlara ve çalışan personellerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.