pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri Şeker'den Bayram Avansı

25.08.2017 - 15:03, Güncelleme: 25.08.2017 - 15:03
 

Kayseri Şeker'den Bayram Avansı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçisine Kurban Bayramı öncesi avans ödedi.Şeker Fabrikasından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçisine Kurban Bayramı öncesi avans ödedi.Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçilere 11,5 milyon lira bayram avansı ödendi.Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, pancar ekimi yapan çiftçilere destek verdiklerini belirterek, ''Kurban Bayramı öncesinde ödeme yapılmak suretiyle, pancar çiftçimizin bayramlık ihtiyaçlarını karşılaması açısından bu uygulamaya özen gösteriyoruz. Bu dönemde yapılan ödemeler çiftçimiz için bir can suyu niteliği taşıyor. Asıl hedefimiz çiftçimizi namerde değil merde dahi muhtaç etmemektir.'' ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçisine Kurban Bayramı öncesi avans ödedi.Şeker Fabrikasından yapılan yazılı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Şeker Fabrikası sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçisine Kurban Bayramı öncesi avans ödedi.

Şeker Fabrikasından yapılan yazılı açıklamaya göre, sözleşmeli pancar ekimi yapan çiftçilere 11,5 milyon lira bayram avansı ödendi.

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, pancar ekimi yapan çiftçilere destek verdiklerini belirterek, ''Kurban Bayramı öncesinde ödeme yapılmak suretiyle, pancar çiftçimizin bayramlık ihtiyaçlarını karşılaması açısından bu uygulamaya özen gösteriyoruz. Bu dönemde yapılan ödemeler çiftçimiz için bir can suyu niteliği taşıyor. Asıl hedefimiz çiftçimizi namerde değil merde dahi muhtaç etmemektir.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.