pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'deki Cinayet

24.08.2017 - 20:18, Güncelleme: 24.08.2017 - 20:18
 

Kırşehir'deki Cinayet

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde babasını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı.Olay yerinde gözaltına alınarak Kaman Emniyet Müdürlüğüne...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde babasını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı.Olay yerinde gözaltına alınarak Kaman Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı M.D'nin (19) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Kaman Adliyesine sevk edilen M.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.D'nin, babasından otomobilini istediği, bu talebine karşı çıkması üzerine babası ile aralarında tartışma çıktığını, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla ateş ettiğini söylediği ileri sürüldü.Kaman ilçesi Merkez PTT Şubesi önünde Cengiz D. ile oğlu M.D. arasında tartışma çıkmış, M.D'nin tabanca ile ateş etmesi sonucu Cengiz D. olay yerinde hayatını kaybetmişti. Zanlı M.D. olaydan sonra babasının cesedinin başında beklerken gözaltına alınmıştı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde babasını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı.Olay yerinde gözaltına alınarak Kaman Emniyet Müdürlüğüne...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'in Kaman ilçesinde babasını tabanca ile öldüren zanlı tutuklandı.

Olay yerinde gözaltına alınarak Kaman Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlı M.D'nin (19) emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünün ardından Kaman Adliyesine sevk edilen M.D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

M.D'nin, babasından otomobilini istediği, bu talebine karşı çıkması üzerine babası ile aralarında tartışma çıktığını, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine tabancayla ateş ettiğini söylediği ileri sürüldü.

Kaman ilçesi Merkez PTT Şubesi önünde Cengiz D. ile oğlu M.D. arasında tartışma çıkmış, M.D'nin tabanca ile ateş etmesi sonucu Cengiz D. olay yerinde hayatını kaybetmişti. Zanlı M.D. olaydan sonra babasının cesedinin başında beklerken gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.