pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Keskin'de İş Yerinden Hırsızlık İddiası

24.08.2017 - 12:58, Güncelleme: 24.08.2017 - 12:58
 

Keskin'de İş Yerinden Hırsızlık İddiası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir iş yerine giren hırsızların, nohut ve çekirdek çaldığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, ilçe...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir iş yerine giren hırsızların, nohut ve çekirdek çaldığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde Şevket Yarar'ın iş yerinin camlarının kırık olduğunu gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi.İş yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. İnceleme sonucunda Yarar'ın iş yerinden 10 çuval nohut ve 10 çuval çekirdeği çaldığı belirlendi.Polis, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.Yarar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zararının büyük olduğunu ve hırsızlık olayının ikinci defa yaşandığını ifade etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir iş yerine giren hırsızların, nohut ve çekirdek çaldığı iddia edildi.Alınan bilgiye göre, ilçe...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Keskin ilçesinde bir iş yerine giren hırsızların, nohut ve çekirdek çaldığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, ilçe merkezinde Şevket Yarar'ın iş yerinin camlarının kırık olduğunu gören vatandaşlar, polis ekiplerine haber verdi.

İş yerine gelen polis ekipleri, inceleme yaptı. İnceleme sonucunda Yarar'ın iş yerinden 10 çuval nohut ve 10 çuval çekirdeği çaldığı belirlendi.

Polis, hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Yarar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, zararının büyük olduğunu ve hırsızlık olayının ikinci defa yaşandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.