pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

24.08.2017 - 11:48, Güncelleme: 24.08.2017 - 11:48
 

Konya'da Uyuşturucu Operasyonu

Sokak satıcılarına yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Akşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği bir grubu takibe aldı. Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonrası şüphelilerin bulunduğu adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandıkları yerlerde yapılan aramalarda, satışa hazır halde 95 paket eroin, 5 paket esrar maddesi, 143 tane uyuşturucu hap ve 2 paket bonzai maddesi ele geçirildi.
Sokak satıcılarına yönelik operasyonda 7 kişi gözaltına alındı

KONYA (AA) - Konya'da sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekipleri, Akşehir ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığını belirlediği bir grubu takibe aldı.

Yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takip sonrası şüphelilerin bulunduğu adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi.

Operasyonda 7 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yakalandıkları yerlerde yapılan aramalarda, satışa hazır halde 95 paket eroin, 5 paket esrar maddesi, 143 tane uyuşturucu hap ve 2 paket bonzai maddesi ele geçirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.