pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Çakacak, Yörük Ve Türkmenleri Kabul Etti

23.08.2017 - 11:28, Güncelleme: 23.08.2017 - 11:28
 

Vali Çakacak, Yörük Ve Türkmenleri Kabul Etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Halil Türkan'ı ve federasyona üye dernek...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Halil Türkan'ı ve federasyona üye dernek temsilcilerini makamında kabul etti.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak kabulünde, geçmişten gelen kültürel zenginliklere sahip çıkarak, dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek gerektiğini belirtti. Türkiye'nin dünyaya örnek teşkil edecek, barış, dostluk ve kardeşliğin gelişmesine yönelik her türlü kültürel zenginliğe sahip olduğunu dile getiren Çakacak, "Bunun bilincinde olarak, çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. 'Ben değil biz yaptık' diyeceğiz. Vatandaşlarımızın barış ve huzur içerisinde birlikte yaşama arzusuna hep birlikte katkı sunacağız." ifadelerini kullandı.Başkan Türkan ise Vali Çakacak'a yeni görevinin hayırlı olması dileğini iletti.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Halil Türkan'ı ve federasyona üye dernek...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Ertuğrulgazi Yörük Türkmen Dernekleri Federasyonu Başkanı Halil Türkan'ı ve federasyona üye dernek temsilcilerini makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Çakacak kabulünde, geçmişten gelen kültürel zenginliklere sahip çıkarak, dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek gerektiğini belirtti.

Türkiye'nin dünyaya örnek teşkil edecek, barış, dostluk ve kardeşliğin gelişmesine yönelik her türlü kültürel zenginliğe sahip olduğunu dile getiren Çakacak, "Bunun bilincinde olarak, çalışmalarımızı hep birlikte yapacağız. 'Ben değil biz yaptık' diyeceğiz. Vatandaşlarımızın barış ve huzur içerisinde birlikte yaşama arzusuna hep birlikte katkı sunacağız." ifadelerini kullandı.

Başkan Türkan ise Vali Çakacak'a yeni görevinin hayırlı olması dileğini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.