pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Suşehri'nde "Dumansız Hava Sahası" Denetimi

23.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 23.08.2017 - 11:13
 

Suşehri'nde "Dumansız Hava Sahası" Denetimi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "dumansz hava sahası" denetimleri kapsamında umuma açık yerlerde denetim yapıldı.Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu'nun...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "dumansz hava sahası" denetimleri kapsamında umuma açık yerlerde denetim yapıldı.Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu'nun da katıldığı denetimlerde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri, ilçede bulunan kahvehane ve buna benzer alanlarda denetim gerçekleştirdi.Denetimlerde, 2'si kahvehane sahibi, 20 kişiye idari para cezası uygulandı.Denetimlerdeki amacın ceza yazmak değil, vatandaşları bilinçlendirmek olduğunu belirten Uzunoğlu, işletme sahiplerinden sigara konusunda daha hassas davranmalarını istedi. Uzunoğlu, kesinlikle kapalı alanlarda sigara içilmemesi gerektiğini vurgulayarak, denetimlerin devam edeceğini söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "dumansz hava sahası" denetimleri kapsamında umuma açık yerlerde denetim yapıldı.Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu'nun...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde "dumansz hava sahası" denetimleri kapsamında umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu'nun da katıldığı denetimlerde, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri, ilçede bulunan kahvehane ve buna benzer alanlarda denetim gerçekleştirdi.

Denetimlerde, 2'si kahvehane sahibi, 20 kişiye idari para cezası uygulandı.

Denetimlerdeki amacın ceza yazmak değil, vatandaşları bilinçlendirmek olduğunu belirten Uzunoğlu, işletme sahiplerinden sigara konusunda daha hassas davranmalarını istedi.

Uzunoğlu, kesinlikle kapalı alanlarda sigara içilmemesi gerektiğini vurgulayarak, denetimlerin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.