pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Sağlık Personeli Sağlık Taraması

21.08.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.08.2017 - 16:13
 

Niğde'de Sağlık Personeli Sağlık Taraması

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramasından...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramasından geçti.Niğde Belediyesi çalışanları, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında yılık rutin sağlık taramasından geçirildi.zTarama kapsamında akciğer testi, odyometri ve solumun testi yapıldı. Çalışmayla ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra mevcut sağlık problemlerinin ortaya koyulmasının amaçlandığı, sağlık taramasında elde edilecek test sonuçlarının, işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işlendiği bildirildi.
NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramasından...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediyesi bünyesinde çalışan memur ve sözleşmeli personel, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında sağlık taramasından geçti.

Niğde Belediyesi çalışanları, İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında yılık rutin sağlık taramasından geçirildi.zTarama kapsamında akciğer testi, odyometri ve solumun testi yapıldı.

Çalışmayla ortaya çıkabilecek sağlık problemlerinin önceden belirlenmesinin yanı sıra mevcut sağlık problemlerinin ortaya koyulmasının amaçlandığı, sağlık taramasında elde edilecek test sonuçlarının, işçi ve memurların sağlık takip dosyalarına işlendiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.