pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Domuzlar Mısır Tarlalarına Zarar Verdi

18.08.2017 - 11:13, Güncelleme: 18.08.2017 - 11:13
 

Domuzlar Mısır Tarlalarına Zarar Verdi

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde domuz sürüleri mısır tarlalarına zarar verdi.İlçeye bağlı Merkez Karaağaç köyü muhtarı Kenan Güneş, AA...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde domuz sürüleri mısır tarlalarına zarar verdi.İlçeye bağlı Merkez Karaağaç köyü muhtarı Kenan Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, domuz sürülerinin köylünün tarlalarına zarar verdiğini söyledi.Geçen yıllara göre bu yıl domuz sayısının arttığını belirten Güneş, "Bu yıl köyümüz ve çevresinde domuz sürüsü oldukça fazla. Mısırlar olmadan önce şekerpancarı tarlalarımıza zarar verdi. Şimdi ise mısır tarlalarımıza zarar verdi. Yaklaşık 20 domuz sürü halinde geziyor. Bu da köylülerimizi mağdur etti. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz." diye konuştu.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde domuz sürüleri mısır tarlalarına zarar verdi.İlçeye bağlı Merkez Karaağaç köyü muhtarı Kenan Güneş, AA...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde domuz sürüleri mısır tarlalarına zarar verdi.

İlçeye bağlı Merkez Karaağaç köyü muhtarı Kenan Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, domuz sürülerinin köylünün tarlalarına zarar verdiğini söyledi.

Geçen yıllara göre bu yıl domuz sayısının arttığını belirten Güneş, "Bu yıl köyümüz ve çevresinde domuz sürüsü oldukça fazla. Mısırlar olmadan önce şekerpancarı tarlalarımıza zarar verdi. Şimdi ise mısır tarlalarımıza zarar verdi. Yaklaşık 20 domuz sürü halinde geziyor. Bu da köylülerimizi mağdur etti. Gereğinin yapılmasını talep ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.