pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Enerji Türbinleri Sivas'ta Üretilsin" Talebi

16.08.2017 - 12:08, Güncelleme: 16.08.2017 - 12:08
 

"Enerji Türbinleri Sivas'ta Üretilsin" Talebi

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin Sivas'ta üretilebileceğini belirtti. STSO'dan yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin Sivas'ta üretilebileceğini belirtti. STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, yenilenebilir enerji teknolojilerinin üretim üssü haline getiriliyor. Rüzgar Enerjisi Yenilebilir Enerji Kaynak Alanlarında (YEKA) yapılan ihalenin ardından Sivas'ın da içerisinde bulunduğu 12 ile yerli rüzgar türbinleri kurulacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen STSO Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin imalatının Sivas’ta yapılması için Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan talepte bulunduğunu belirtti. Sivas'ın, teşvik ve altyapı bakımından İç Anadolu Bölgesi'nin yatırım yapılabilir en cazip illerinin başında geldiğine dikkat çeken Yıldırım, şunları kaydetti: "Bütün fabrikaların içerisinden demiryolu hattının geçeceği 2. Demirağ Organize Sanayi Bölgemiz bu üretim tesisi için büyük avantaj sağlamaktadır. İlimizin ve bölgemizin kalkınmasına ve istihdam ile göçün önlenmesine katkı sağlayacak bu yatırımın Sivas’a gerçekleştirilmesi konusunu bilgi ve tensiplerinize arz ederim." Yıldırım, bu önemli yatırımın kentte yapılması konusunda Sivas milletvekillerinden de destek istedi.
SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin Sivas'ta üretilebileceğini belirtti. STSO'dan yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin Sivas'ta üretilebileceğini belirtti.

STSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye, yenilenebilir enerji teknolojilerinin üretim üssü haline getiriliyor. Rüzgar Enerjisi Yenilebilir Enerji Kaynak Alanlarında (YEKA) yapılan ihalenin ardından Sivas'ın da içerisinde bulunduğu 12 ile yerli rüzgar türbinleri kurulacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen STSO Başkanı Osman Yıldırım, enerji türbinlerinin imalatının Sivas’ta yapılması için Başbakan Binali Yıldırım, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan talepte bulunduğunu belirtti.

Sivas'ın, teşvik ve altyapı bakımından İç Anadolu Bölgesi'nin yatırım yapılabilir en cazip illerinin başında geldiğine dikkat çeken Yıldırım, şunları kaydetti:

"Bütün fabrikaların içerisinden demiryolu hattının geçeceği 2. Demirağ Organize Sanayi Bölgemiz bu üretim tesisi için büyük avantaj sağlamaktadır. İlimizin ve bölgemizin kalkınmasına ve istihdam ile göçün önlenmesine katkı sağlayacak bu yatırımın Sivas’a gerçekleştirilmesi konusunu bilgi ve tensiplerinize arz ederim."

Yıldırım, bu önemli yatırımın kentte yapılması konusunda Sivas milletvekillerinden de destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.