pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Çukura Düşen Köpek Kurtarıldı

15.08.2017 - 18:38, Güncelleme: 15.08.2017 - 18:38
 

Aksaray'da Çukura Düşen Köpek Kurtarıldı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 5 metre derinliğindeki çukura düşen köpek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Merkez Armutlu köyünde...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 5 metre derinliğindeki çukura düşen köpek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Merkez Armutlu köyünde sulamada kullanılmak üzere açılan ve içinde az miktarda su bulunan 5 metre derinliğindeki çukurda bir köpeğin mahsur kaldığını gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.Olay yerine gelen AFAD ekipleri, saldırgan tavırları nedeniyle köpeği önce uyuşturucu iğneyle sakinleştirdi. Köpek, iple bağlandıktan sonra merdiven yardımıyla çukurdan çıkarıldı.Sağlık kontrolünden geçirilen ve herhangi bir yarasının bulunmadığı tespit edilen köpek, doğaya bırakıldı.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 5 metre derinliğindeki çukura düşen köpek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.Merkez Armutlu köyünde...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, 5 metre derinliğindeki çukura düşen köpek, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince kurtarıldı.

Merkez Armutlu köyünde sulamada kullanılmak üzere açılan ve içinde az miktarda su bulunan 5 metre derinliğindeki çukurda bir köpeğin mahsur kaldığını gören vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi.

Olay yerine gelen AFAD ekipleri, saldırgan tavırları nedeniyle köpeği önce uyuşturucu iğneyle sakinleştirdi. Köpek, iple bağlandıktan sonra merdiven yardımıyla çukurdan çıkarıldı.

Sağlık kontrolünden geçirilen ve herhangi bir yarasının bulunmadığı tespit edilen köpek, doğaya bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.