pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayıt Yapacak Öğrencilere Özel Karşılama

15.08.2017 - 17:28, Güncelleme: 15.08.2017 - 17:28
 

Kayıt Yapacak Öğrencilere Özel Karşılama

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla kentin farklı noktalarını özel stantlar...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla kentin farklı noktalarını özel stantlar kurdu.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 2017-2018 akademik yılında AEÜ'ye yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için kent merkezi ve şehirlerarası otobüs terminalinde stantlar kuruldu.Stantlarda kente gelen öğrenci ve ailelerine yardımcı olan ekipler, kayıt işlemleri, yurt yerleri ile Kırşehir ve üniversite hakkında bilgi veriyor. Terminalde kurulan stantlarda belli saatlerde ücretsiz servisler ile ulaşım imkanı da sağlanıyor. Stantlarda öğrencilere ve velilere tanıtım materyalleri verilerek bilgi veriliyor.Kırşehir’e ilk kez gelen öğrenci ve aileleri de gördükleri ilgi ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.
KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla kentin farklı noktalarını özel stantlar...

KIRŞEHİR (AA) - Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ), kayıt yaptırmaya gelen öğrencilerin sıkıntı çekmemesi amacıyla kentin farklı noktalarını özel stantlar kurdu.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, 2017-2018 akademik yılında AEÜ'ye yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için kent merkezi ve şehirlerarası otobüs terminalinde stantlar kuruldu.

Stantlarda kente gelen öğrenci ve ailelerine yardımcı olan ekipler, kayıt işlemleri, yurt yerleri ile Kırşehir ve üniversite hakkında bilgi veriyor. Terminalde kurulan stantlarda belli saatlerde ücretsiz servisler ile ulaşım imkanı da sağlanıyor. Stantlarda öğrencilere ve velilere tanıtım materyalleri verilerek bilgi veriliyor.

Kırşehir’e ilk kez gelen öğrenci ve aileleri de gördükleri ilgi ve hizmetten duydukları memnuniyeti dile getiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.