pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Şüpheli Ölüm

14.08.2017 - 09:33, Güncelleme: 14.08.2017 - 09:33
 

Sivas'ta Şüpheli Ölüm

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bir kişi, çöp konteynırının yanında ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan Kazım Atalay...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bir kişi, çöp konteynırının yanında ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan Kazım Atalay isimli yaşlı adam, çöp atmak için evinin yanında bulunan çöp konteynırının bulunduğu bölgeye gitti.Atalay'ın yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, yaşlı adamın öldüğünü belirledi.Suşehri Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Atalay'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Atalay'ın kış aylarında İstanbul'da yaşadığı, yazın ise Gölova kaldığı belirtildi.
SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bir kişi, çöp konteynırının yanında ölü bulundu.Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan Kazım Atalay...

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde bir kişi, çöp konteynırının yanında ölü bulundu.

Alınan bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesinde yaşayan Kazım Atalay isimli yaşlı adam, çöp atmak için evinin yanında bulunan çöp konteynırının bulunduğu bölgeye gitti.

Atalay'ın yerde yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden ekipler, yaşlı adamın öldüğünü belirledi.

Suşehri Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından Atalay'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin öğrenilmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Kalp rahatsızlığı olduğu öğrenilen Atalay'ın kış aylarında İstanbul'da yaşadığı, yazın ise Gölova kaldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.