pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boğanın Saldırısına Uğrayan Kişi Öldü

14.08.2017 - 00:28, Güncelleme: 14.08.2017 - 00:28
 

Boğanın Saldırısına Uğrayan Kişi Öldü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde otlattığı boğanın saldırısına uğraya yaşlı adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Başyayla köyünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde otlattığı boğanın saldırısına uğraya yaşlı adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Başyayla köyünde yaşayan Ömer Özdal (75), komşusunun ricası üzerine yaklaşık 25 hayvanı bir günlüğüne otlatmaya götürdü.Otlattığı boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam, çevreden geçen vatandaşlar tarafından bulundu.Vatandaşların olayı jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Özdal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özdal'ın cesedi, Şarkışla Devlet Hastanesine daha sonra da otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde otlattığı boğanın saldırısına uğraya yaşlı adam hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, Başyayla köyünde...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Altınyayla ilçesinde otlattığı boğanın saldırısına uğraya yaşlı adam hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Başyayla köyünde yaşayan Ömer Özdal (75), komşusunun ricası üzerine yaklaşık 25 hayvanı bir günlüğüne otlatmaya götürdü.

Otlattığı boğanın saldırısına uğrayan yaşlı adam, çevreden geçen vatandaşlar tarafından bulundu.

Vatandaşların olayı jandarmaya haber vermesi üzerine olay yerine gelen ekipler, Özdal'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Özdal'ın cesedi, Şarkışla Devlet Hastanesine daha sonra da otopsi yapılmak üzere Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.