pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Kamçı, Kaymakamlarla Buluştu

11.08.2017 - 15:48, Güncelleme: 11.08.2017 - 15:48
 

Vali Kamçı, Kaymakamlarla Buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Kamçı, vali yardımcıları, kaymakamlar, birim amirleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Toplantıda, asayiş ve güvenlik tedbirlerinin yanı sıra okul servis araçlarının denetimi, kaçak yapılaşma konuları görüşüldü.2017-2018 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kaldığını anımsatan Kamçı, öğrencilerin taşıma güvenliği kapsamında okul servis araçlarının teknik ve yeterlilik yönünden denetimi ve sürdürülebilirliği konusunda gerekli tedbirlerin alınacağını ve öğrencilerin can güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.Toplantı, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kaymakamlarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Kamçı, vali yardımcıları, kaymakamlar, birim amirleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Toplantıda, asayiş ve güvenlik tedbirlerinin yanı sıra okul servis araçlarının denetimi, kaçak yapılaşma konuları görüşüldü.

2017-2018 eğitim-öğretim döneminin başlamasına kısa bir süre kaldığını anımsatan Kamçı, öğrencilerin taşıma güvenliği kapsamında okul servis araçlarının teknik ve yeterlilik yönünden denetimi ve sürdürülebilirliği konusunda gerekli tedbirlerin alınacağını ve öğrencilerin can güvenliğinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Toplantı, karşılıklı görüş alış verişinde bulunulmasıyla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.