pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Bagfaş'a Yurt Dışından 1,66 Milyon Dolarlık Sipariş

Spor 11.08.2017 - 14:58, Güncelleme: 11.08.2017 - 14:58
 

Bagfaş'a Yurt Dışından 1,66 Milyon Dolarlık Sipariş

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere 1,66 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ...

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere 1,66 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere Teotrade ve Hranservis firmalarından sırasıyla 3 bin ton DAP ve 4 bin ton CAN gübresi siparişi alınmıştır. Siparişlerin toplam tutarı 1,66 milyon dolar olup, sevkiyatların eylül ayında tamamlanması planlanmaktadır. Ödemeler mal mukabilidir." ifadeleri kullanıldı.
İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere 1,66 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.BAGFAŞ...

İSTANBUL (AA) - BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ, Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere 1,66 milyon dolarlık sipariş aldığını bildirdi.

BAGFAŞ Bandırma Gübre Fabri̇kaları AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamasında "Yunanistan ve Bulgaristan'a ihraç edilmek üzere Teotrade ve Hranservis firmalarından sırasıyla 3 bin ton DAP ve 4 bin ton CAN gübresi siparişi alınmıştır. Siparişlerin toplam tutarı 1,66 milyon dolar olup, sevkiyatların eylül ayında tamamlanması planlanmaktadır. Ödemeler mal mukabilidir." ifadeleri kullanıldı.




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.