pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Konvoylara 95 Lira Ceza

11.08.2017 - 12:28, Güncelleme: 11.08.2017 - 12:28
 

Sivas'ta Konvoylara 95 Lira Ceza

SİVAS (AA) - Sivas'ta nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylara 95 lira para cezası uygulanacağı bildirildi.Sivas İl Emniyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ta nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylara 95 lira para cezası uygulanacağı bildirildi.Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklada, Sivas Valiliği'nin almış olduğu kararla düğün, nişan, asker uğurlamaları ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylarda seyir halindeki araçlardan sarkma, klakson çalma ve egzoz patlatma suretiyle yapılan gürültülerin, bir süre önce yasaklandığı hatırlatıldı.Açıklamada, kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde trafik ihlalinde bulunan sürücülere Karayolu Trafik Kanunun 73. maddelerinden 95 lira idari para cezası uygulanacağı belirtildi. - Resmi plakaya ayrıcalık tanınmayacak Öte yandan, kural ihlallerinin önüne geçilmesi amacıyla trafik polisi ve jandarma trafik timlerince, yürütülen denetimler sırasında, resmi taşıt ve sürücülerinin de ayrıcalık tanınmadan kontrol edileceği aktarılan açıklamada, yol üzerindeki çift çizgi işaretlemesine dikkat etmeden sola ve U dönüşü yapan sürücüler hakkında da 95 lira idari para cezası uygulanacağı bildirildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylara 95 lira para cezası uygulanacağı bildirildi.Sivas İl Emniyet...

SİVAS (AA) - Sivas'ta nişan, asker uğurlama ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylara 95 lira para cezası uygulanacağı bildirildi.

Sivas İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklada, Sivas Valiliği'nin almış olduğu kararla düğün, nişan, asker uğurlamaları ve çeşitli eğlencelerde oluşturulan konvoylarda seyir halindeki araçlardan sarkma, klakson çalma ve egzoz patlatma suretiyle yapılan gürültülerin, bir süre önce yasaklandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, kamunun rahat ve huzurunu bozacak şekilde trafik ihlalinde bulunan sürücülere Karayolu Trafik Kanunun 73. maddelerinden 95 lira idari para cezası uygulanacağı belirtildi.

- Resmi plakaya ayrıcalık tanınmayacak

Öte yandan, kural ihlallerinin önüne geçilmesi amacıyla trafik polisi ve jandarma trafik timlerince, yürütülen denetimler sırasında, resmi taşıt ve sürücülerinin de ayrıcalık tanınmadan kontrol edileceği aktarılan açıklamada, yol üzerindeki çift çizgi işaretlemesine dikkat etmeden sola ve U dönüşü yapan sürücüler hakkında da 95 lira idari para cezası uygulanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.