pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

10.08.2017 - 22:53, Güncelleme: 10.08.2017 - 22:53
 

Kayseri'deki Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alının 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonuyla, FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 zanlının savcılıktaki işlemleri tamamlandı.Zanlılardan Ö.S, S.Y, K.Ö. ve A.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.S. ile H.D.A. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında meslekten ihraç edilen polis, öğretmen, mühendis ve doktorların bulunduğu 7 kişi hakkında yakalama kararı verilmiş, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 8 Ağustos'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek 6 zanlıyı gözaltına almıştı.Adresinde bulunamayan bir şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.
Adliyeye sevk edilen 6 zanlıdan 4'ü tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alının 6 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin operasyonuyla, FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 6 zanlının savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Zanlılardan Ö.S, S.Y, K.Ö. ve A.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. E.S. ile H.D.A. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

FETÖ/PDY'nin şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandıkları iddiasıyla haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında meslekten ihraç edilen polis, öğretmen, mühendis ve doktorların bulunduğu 7 kişi hakkında yakalama kararı verilmiş, Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, 8 Ağustos'ta belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenleyerek 6 zanlıyı gözaltına almıştı.

Adresinde bulunamayan bir şüpheliyi yakalama çalışmaları devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.