pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sokak Çocukları İçin Protokol İmzalandı

10.08.2017 - 15:28, Güncelleme: 10.08.2017 - 15:28
 

Sokak Çocukları İçin Protokol İmzalandı

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazı sivil toplum kuruluşlarıyla sokakta dilencilik yaptırılan...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazı sivil toplum kuruluşlarıyla sokakta dilencilik yaptırılan ve çalıştırılan çocuklar için protokol imzalandı. Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde imzalanan protokol sonrası konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, bu çocukların rehabilitasyonu ve topluma kazandırılmasını amaçladıklarını belirtti. Türkiye’de bugün 50 bin civarında sokakta dilencilik yaptırılan, çalıştırılan ve sokakta yaşamını sürdüren çocuk olduğu bilgisini veren Neşeli, Yozgat’ta özellikle bu çocuklarla cami önlerinde ve ışıklı kavşaklarda karşılaşıldığını söyledi. Bu çocukların diğer yaşıtları gibi yaşamlarını devam ettirmeleri için Valilik başta olmak üzere İl Müdürlüklerinin görevlerinin başında olduğunu aktaran Neşeli, şunları kaydetti:"İmzalanan protokol ile çocuklar için önleyici çalışmalar yapıp riskleri ortadan kaldırarak güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye çalışacağız. Derneklerle çalışmalar yürüteceğiz. Mobil ekip oluşturduk. Emniyetin, zabıtanın ve sosyal hizmet merkezinin bir arada bulunduğu bir ekip oluşturduk. Bu ekiplerimiz farklı zamanlarda gelen ihbarları değerlendirip hem bu çocukları çalıştırıldıkları, dilendirildikleri yerden alacak hem de o çocukların oraya gelme nedenlerini araştırıp çözüm üretecek."
YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazı sivil toplum kuruluşlarıyla sokakta dilencilik yaptırılan...

YOZGAT (AA) - Yozgat Valiliği öncülüğünde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bazı sivil toplum kuruluşlarıyla sokakta dilencilik yaptırılan ve çalıştırılan çocuklar için protokol imzalandı.

Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğünde imzalanan protokol sonrası konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Neşeli, bu çocukların rehabilitasyonu ve topluma kazandırılmasını amaçladıklarını belirtti.

Türkiye’de bugün 50 bin civarında sokakta dilencilik yaptırılan, çalıştırılan ve sokakta yaşamını sürdüren çocuk olduğu bilgisini veren Neşeli, Yozgat’ta özellikle bu çocuklarla cami önlerinde ve ışıklı kavşaklarda karşılaşıldığını söyledi.

Bu çocukların diğer yaşıtları gibi yaşamlarını devam ettirmeleri için Valilik başta olmak üzere İl Müdürlüklerinin görevlerinin başında olduğunu aktaran Neşeli, şunları kaydetti:

"İmzalanan protokol ile çocuklar için önleyici çalışmalar yapıp riskleri ortadan kaldırarak güvenli bir şekilde yaşamlarını sürdürmeye çalışacağız. Derneklerle çalışmalar yürüteceğiz. Mobil ekip oluşturduk. Emniyetin, zabıtanın ve sosyal hizmet merkezinin bir arada bulunduğu bir ekip oluşturduk. Bu ekiplerimiz farklı zamanlarda gelen ihbarları değerlendirip hem bu çocukları çalıştırıldıkları, dilendirildikleri yerden alacak hem de o çocukların oraya gelme nedenlerini araştırıp çözüm üretecek."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.