pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çiçekdağı İlçesindeki Su Sorunu Çözüme Kavuşturuluyor

10.08.2017 - 14:23, Güncelleme: 10.08.2017 - 14:23
 

Çiçekdağı İlçesindeki Su Sorunu Çözüme Kavuşturuluyor

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine bağlı bazı köylerdeki su sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine bağlı bazı köylerdeki su sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını bildirdi.Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Çiçekdağı ilçesine bağlı Boğazevci, Alan, Kabaklı, İbikli, Kaleevci, Bozlarevci ve Küçükteflek köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunduğunu belirtti.Devlet yatırımlarının köylere en üst seviyede ulaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Arslan, "Köylerimizin en büyük problemlerden olan susuzluk sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çiçekdağı ilçemize bağlı köylerinin yaşadığı su problemini yakından takip ediyoruz. Suyun niteliğini artırmak ve projelendirmek için DSİ ve İl Özel İdaremiz araştırmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Sorunun kısa sürede giderilmesi konusunda çalışmalara başladık. TANAP ile ilgili projeler hazırlandı ve müracaatlar yapıldı. Yapacağımız bu çalışmayla inşallah hiçbir hane halkı susuz kalmayacak. Evlerine rahatlıkla sular ulaşacaktır." ifadelerini kullandı. Arslan'ın, ziyaretlerine Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Metin Ülgen Kaya, Devlet Su İŞleri Şube Müdürü Murat Tekşut, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu eşlik etti.
KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine bağlı bazı köylerdeki su sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını...

KIRŞEHİR (AA) - AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, Çiçekdağı ilçesine bağlı bazı köylerdeki su sorunun kısa sürede çözüme kavuşturulacağını bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, Çiçekdağı ilçesine bağlı Boğazevci, Alan, Kabaklı, İbikli, Kaleevci, Bozlarevci ve Küçükteflek köylerini ziyaret ederek, incelemelerde bulunduğunu belirtti.

Devlet yatırımlarının köylere en üst seviyede ulaştırmaya çalıştıklarını vurgulayan Arslan, "Köylerimizin en büyük problemlerden olan susuzluk sorununa çözüm üretmeye çalışıyoruz. Çiçekdağı ilçemize bağlı köylerinin yaşadığı su problemini yakından takip ediyoruz. Suyun niteliğini artırmak ve projelendirmek için DSİ ve İl Özel İdaremiz araştırmalarını hızlı bir şekilde devam ettiriyor. Sorunun kısa sürede giderilmesi konusunda çalışmalara başladık. TANAP ile ilgili projeler hazırlandı ve müracaatlar yapıldı. Yapacağımız bu çalışmayla inşallah hiçbir hane halkı susuz kalmayacak. Evlerine rahatlıkla sular ulaşacaktır." ifadelerini kullandı.

Arslan'ın, ziyaretlerine Çiçekdağı Kaymakamı Ömer Faruk Duman, İl Genel Meclis Başkanı Barbaros Dulkadiroğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bektaş Aydoğan, Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Metin Ülgen Kaya, Devlet Su İŞleri Şube Müdürü Murat Tekşut, AK Parti Çiçekdağı İlçe Başkanı Hasan Hakanoğlu eşlik etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.