pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Muska Yazan Karı Kocaya Gözaltı

09.08.2017 - 19:48, Güncelleme: 09.08.2017 - 19:48
 

Muska Yazan Karı Kocaya Gözaltı

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde para karşılığında muska yazan karı koca suçüstü yakalandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle TOKİ konutlarında...

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde para karşılığında muska yazan karı koca suçüstü yakalandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle TOKİ konutlarında karı kocanın muska yazdığı ihbarı üzerine savcılık talimatıyla sivil vatandaş gibi bu kişilerin evine gitti.Polisler, "Evliyiz, huzurumuz yok, bize yardımcı olun, boşanmak istemiyoruz. Dua ederek sorunları çözüyormuşsunuz. Bize de yardımcı olmanızı istiyoruz." dedi.Polislerin sorunlarını dinledikten sonra muska yazan M.Z.Ç'ye (55) seri numaraları alınmış 200 lira veren polisler, bu kişiyi ve eşi G.Ç'yi (49) gözaltına aldı.Polis merkezinde ifadesi alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde para karşılığında muska yazan karı koca suçüstü yakalandı.İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle TOKİ konutlarında...

ANKARA (AA) - Haymana ilçesinde para karşılığında muska yazan karı koca suçüstü yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle TOKİ konutlarında karı kocanın muska yazdığı ihbarı üzerine savcılık talimatıyla sivil vatandaş gibi bu kişilerin evine gitti.

Polisler, "Evliyiz, huzurumuz yok, bize yardımcı olun, boşanmak istemiyoruz. Dua ederek sorunları çözüyormuşsunuz. Bize de yardımcı olmanızı istiyoruz." dedi.

Polislerin sorunlarını dinledikten sonra muska yazan M.Z.Ç'ye (55) seri numaraları alınmış 200 lira veren polisler, bu kişiyi ve eşi G.Ç'yi (49) gözaltına aldı.

Polis merkezinde ifadesi alınan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.