pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Sokakta Silahla Ateş Açıldığı İddiası

08.08.2017 - 22:13, Güncelleme: 08.08.2017 - 22:13
 

Eskişehir'de Sokakta Silahla Ateş Açıldığı İddiası

Kent merkezinde ellerindeki tüfeklerle çevreye ateş açma görüntüleri sosyal medyada yayınlanan 3 kişiden 2'si gözaltına alındı, diğer zanlının ise işlediği başka suçlar nedeniyle daha önce tutuklandığı öğrenildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ellerindeki tüfeklerle çevreye ateş açma görüntüleri sosyal medyada yayınlanan 3 kişiden 2'si yakalandı, diğer zanlının ise işlediği başka suçlar nedeniyle daha önce tutuklandığı öğrenildi. Güvenlik güçleri, kent merkezinde bir grubun, ellerindeki tüfeklerle sokakta ateş açma görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçti. Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, çevreye ateş açan kişilerin, hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından çok sayıda kayıtları bulunan Gökhan S. (32), Veli N. (27) ve Emirhan S. (21) olduğunu tespit etti. Veli N. ile Emirhan S. gözaltına alındı. İki ayrı yaralama suçundan hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Gökhan S'nin ise 3 Ağustos'ta yakalandığı ve halen cezaevinde bulunduğu öğrenildi.
Kent merkezinde ellerindeki tüfeklerle çevreye ateş açma görüntüleri sosyal medyada yayınlanan 3 kişiden 2'si gözaltına alındı, diğer zanlının ise işlediği başka suçlar nedeniyle daha önce tutuklandığı öğrenildi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de ellerindeki tüfeklerle çevreye ateş açma görüntüleri sosyal medyada yayınlanan 3 kişiden 2'si yakalandı, diğer zanlının ise işlediği başka suçlar nedeniyle daha önce tutuklandığı öğrenildi.

Güvenlik güçleri, kent merkezinde bir grubun, ellerindeki tüfeklerle sokakta ateş açma görüntülerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından harekete geçti.

Görüntüleri inceleyen polis ekipleri, çevreye ateş açan kişilerin, hırsızlık, yaralama ve uyuşturucu madde bulundurmak suçlarından çok sayıda kayıtları bulunan Gökhan S. (32), Veli N. (27) ve Emirhan S. (21) olduğunu tespit etti.

Veli N. ile Emirhan S. gözaltına alındı.

İki ayrı yaralama suçundan hakkında kesinleşmiş 2 yıl 6 ay hapis cezası bulunan Gökhan S'nin ise 3 Ağustos'ta yakalandığı ve halen cezaevinde bulunduğu öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.