pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vali Şentürk, Tarım Kurumlarını Ziyaret Etti

08.08.2017 - 18:33, Güncelleme: 08.08.2017 - 18:33
 

Vali Şentürk, Tarım Kurumlarını Ziyaret Etti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık için ideal bir kent olduğunu belirtti.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık için ideal bir kent olduğunu belirtti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Kırşehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Kenan Şahin'den brifing aldı.Kırşehir Tarım Kredi Kooperatifi'ni de ziyaret eden Şentürk, yetkililerden kooperatifte satılan ürünler hakkında bilgiler alarak, inceleme yaptı.Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Şentürk, "Kırşehir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için önemli çalışmalar yürütülüyor. Kırşehir, tarım ve hayvancılık için ideal bir şehir. Geçiminin büyük kısmı tarım ve hayvancılıktan sağlanmaktadır. İlimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaları yakından takip ediyor, sahip olduğumuz mevcut topraklardan en iyi verimi nasıl alabileceğimiz konusunda çalışıyoruz. Kırşehir her geçen gün hayvancılıkta ve tarımda daha da ileri seviyelere ulaşacaktır." ifadelerini kullandı.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık için ideal bir kent olduğunu belirtti.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Kırşehir'in tarım ve hayvancılık için ideal bir kent olduğunu belirtti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Şentürk, Kırşehir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, İl Müdürü Kenan Şahin'den brifing aldı.

Kırşehir Tarım Kredi Kooperatifi'ni de ziyaret eden Şentürk, yetkililerden kooperatifte satılan ürünler hakkında bilgiler alarak, inceleme yaptı.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Şentürk, "Kırşehir'de tarım ve hayvancılığın gelişmesi için önemli çalışmalar yürütülüyor. Kırşehir, tarım ve hayvancılık için ideal bir şehir. Geçiminin büyük kısmı tarım ve hayvancılıktan sağlanmaktadır. İlimizde tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmaları yakından takip ediyor, sahip olduğumuz mevcut topraklardan en iyi verimi nasıl alabileceğimiz konusunda çalışıyoruz. Kırşehir her geçen gün hayvancılıkta ve tarımda daha da ileri seviyelere ulaşacaktır." ifadelerini kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.