pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çankırı'da Kaçakçılık Operasyonu

07.08.2017 - 13:03, Güncelleme: 07.08.2017 - 13:03
 

Çankırı'da Kaçakçılık Operasyonu

İki kargo şirketine ait araçta gümrük kaçağı sigara ve tütün ile çeşitli malzemeler ele geçirildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da iki kargo şirketine ait araçta yapılan aramada gümrük kaçağı sigara ve tütün ile çeşitli malzemeler bulundu.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atkaracalar ilçesi D-100 karayolunda yapılan uygulamada iki kargo şirketine ait araç durduruldu.Araçlarda yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 22 bin 200 paket sigara, 2 bin 892 kol saati, 20 bin çakmak ve 438 kilogram nargile tütünü bulundu.Malzemelere el konulurken, jandarma ekiplerinin yürüttüğü soruşturma sürüyor.
İki kargo şirketine ait araçta gümrük kaçağı sigara ve tütün ile çeşitli malzemeler ele geçirildi

ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da iki kargo şirketine ait araçta yapılan aramada gümrük kaçağı sigara ve tütün ile çeşitli malzemeler bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Atkaracalar ilçesi D-100 karayolunda yapılan uygulamada iki kargo şirketine ait araç durduruldu.

Araçlarda yapılan aramada gümrük kaçağı olduğu tespit edilen 22 bin 200 paket sigara, 2 bin 892 kol saati, 20 bin çakmak ve 438 kilogram nargile tütünü bulundu.

Malzemelere el konulurken, jandarma ekiplerinin yürüttüğü soruşturma sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.