pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ürgüp'te Kaçak Sigara Operasyonu

07.08.2017 - 12:53, Güncelleme: 07.08.2017 - 12:53
 

Ürgüp'te Kaçak Sigara Operasyonu

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. Nevşehir Valiliğinden...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp'ün Sarıyazı mevkinde İl Jandarma ekiplerince yürütülen yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajında 2 bin 181 paket kaçak sigara ele geçirildi.Kaçak sigaraya el koyan ekipler, şüphelileri gözaltına aldı. Zanlılar jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.
NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi. Nevşehir Valiliğinden...

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp ilçesinde jandarma ekiplerinin bir yolcu otobüsünde yaptığı aramada çok sayıda kaçak sigara ele geçirildi.

Nevşehir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ürgüp'ün Sarıyazı mevkinde İl Jandarma ekiplerince yürütülen yol kontrol ve arama faaliyeti kapsamında durdurulan bir yolcu otobüsünün bagajında 2 bin 181 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kaçak sigaraya el koyan ekipler, şüphelileri gözaltına aldı.

Zanlılar jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.