pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Müsiad'a Ziyaret

07.08.2017 - 12:28, Güncelleme: 07.08.2017 - 12:28
 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan'dan Müsiad'a Ziyaret

Karacan: - "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız." değerlendirmesinde bulundu.Karacan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'a ziyarette bulundu.Harun Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada, sanayi ve ticaret alanındaki çalışmalardan dolayı iş adamlarını daha iyi anlayabildiğini belirterek, sivil toplum örgütlerinin önemine işaret etti. Karacan, "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Haziran ayında göreve gelen MÜSİAD Genel Başkanımızı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde sivil toplum kuruluşlarımızla olan diyaloglarımızı genişleterek sizlere ve tüm üyelerinize hizmet edeceğiz." ifadesini kullandı. MÜSİAD Genel Başkanı Kaan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Karacan'ı yeni görevi dolayısıyla kutladı.
Karacan: - "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız"

ESKİŞEHİR (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Karacan'ın basın ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'a ziyarette bulundu.

Harun Karacan, ziyarette yaptığı konuşmada, sanayi ve ticaret alanındaki çalışmalardan dolayı iş adamlarını daha iyi anlayabildiğini belirterek, sivil toplum örgütlerinin önemine işaret etti.

Karacan, "Sivil toplum kuruluşlarıyla ilişkilerimizi genişleterek hizmet etme gayreti içerisinde olacağız. Haziran ayında göreve gelen MÜSİAD Genel Başkanımızı tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde sivil toplum kuruluşlarımızla olan diyaloglarımızı genişleterek sizlere ve tüm üyelerinize hizmet edeceğiz." ifadesini kullandı.

MÜSİAD Genel Başkanı Kaan da ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek, Karacan'ı yeni görevi dolayısıyla kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.