pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Sağanak

06.08.2017 - 09:53, Güncelleme: 06.08.2017 - 09:53
 

Eskişehir'de Sağanak

Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar yaşandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.Kentte sabah etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı. Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar iş yerlerine sığınırken, bazıları da su birikintilerinin üzerinden atlayarak geçmeye çalıştı. Eskişehir-Bursa ve Eskişehir-Ankara karayolunda biriken sular, karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de cadde ve sokaklardaki tıkanan rögarları vidanjör yardımıyla açtı. Sağanak nedeniyle trafik zaman zaman aksadı.
Bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, trafikte aksamalar yaşandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.

Kentte sabah etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, sürücüler zor anlar yaşadı.

Yağışa hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar iş yerlerine sığınırken, bazıları da su birikintilerinin üzerinden atlayarak geçmeye çalıştı.

Eskişehir-Bursa ve Eskişehir-Ankara karayolunda biriken sular, karayolları ekipleri tarafından temizlendi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri de cadde ve sokaklardaki tıkanan rögarları vidanjör yardımıyla açtı.

Sağanak nedeniyle trafik zaman zaman aksadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.