pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Su Kesintisi

05.08.2017 - 14:53, Güncelleme: 05.08.2017 - 14:53
 

Sivas'ta Su Kesintisi

SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, SİBESKİ Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, SİBESKİ Müdürlüğü tarafından Kılavuz Mahallesi Emirpaşa Caddesi’nde yeni yapılan altgeçitte içmesuyu borularının deplase çalışması yapılacağından dolayı yarın saat 06.00’dan itibaren gece saat 24.00’e kadar su kesintisi olacak. Kesintiden Kılavuz ve Ahmet Turangazi mahalleleri, İşhan TOKİ, Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım, Huzur ve Şeyhşamil mahallelerinin bir kısmı etkilenecek.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, SİBESKİ Müdürlüğü...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bazı mahallelerde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, SİBESKİ Müdürlüğü tarafından Kılavuz Mahallesi Emirpaşa Caddesi’nde yeni yapılan altgeçitte içmesuyu borularının deplase çalışması yapılacağından dolayı yarın saat 06.00’dan itibaren gece saat 24.00’e kadar su kesintisi olacak.

Kesintiden Kılavuz ve Ahmet Turangazi mahalleleri, İşhan TOKİ, Organize Sanayi Bölgesi 2. Kısım, Huzur ve Şeyhşamil mahallelerinin bir kısmı etkilenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.