pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Boztepe'de "Kur’an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler" Yarışması

05.08.2017 - 14:13, Güncelleme: 05.08.2017 - 14:13
 

Boztepe'de "Kur’an-ı Kerim Ve Dini Bilgiler" Yarışması

KIRŞEHİR (AA) - Boztepe ilçesinde yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında "Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler" yarışması düzenlendi.Boztepe...

KIRŞEHİR (AA) - Boztepe ilçesinde yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında "Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler" yarışması düzenlendi.Boztepe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Boztepe Merkez Yeni Mahalle Camisi'nde Boztepe İlçe Müftülüğü ve belediye tarafından düzenlenen programda, 11 ayrı Kur'an kursunun birincileri yarıştı.İlçede Kur'an kurslarına katılan 160 öğrencinin izlediği yarışmanın ardından dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Sedat Özdemir, Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve İlçe Müftüsü Talat İlbahar tarafından ödülleri verildi.Boztepe Kalesi mevkisinde bulunan piknik alanında kurslara katılan öğrenci ve öğretmenlere yemek ikram edildi.
KIRŞEHİR (AA) - Boztepe ilçesinde yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında "Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler" yarışması düzenlendi.Boztepe...

KIRŞEHİR (AA) - Boztepe ilçesinde yaz Kur’an kurslarına katılan öğrenciler arasında "Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler" yarışması düzenlendi.

Boztepe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Boztepe Merkez Yeni Mahalle Camisi'nde Boztepe İlçe Müftülüğü ve belediye tarafından düzenlenen programda, 11 ayrı Kur'an kursunun birincileri yarıştı.

İlçede Kur'an kurslarına katılan 160 öğrencinin izlediği yarışmanın ardından dereceye giren öğrencilere, Kaymakam Sedat Özdemir, Belediye Başkanı Ramazan Aydın ve İlçe Müftüsü Talat İlbahar tarafından ödülleri verildi.

Boztepe Kalesi mevkisinde bulunan piknik alanında kurslara katılan öğrenci ve öğretmenlere yemek ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.