pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Akyurt Heyeti, Bakan Sarıeroğlu'nu Ziyaret Etti

04.08.2017 - 19:08, Güncelleme: 04.08.2017 - 19:08
 

Akyurt Heyeti, Bakan Sarıeroğlu'nu Ziyaret Etti

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu ziyaret etti.Akyurt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Gürbüz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu'nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. Ayantaş, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınızın ardından böyle bir göreve gelmenizden dolayı Akyurtlular adına memnuniyetimi belirtmek isterim." ifadelerini kullandı. Ziyarette Ayantaş, Bakan Sarıeroğlu’na bir de tablo hediye etti.
ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu...

ANKARA (AA) - Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş ve AK Parti İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu’nu ziyaret etti.

Akyurt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Ayantaş, AK Parti İlçe Başkanı Gürbüz ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sarıeroğlu'nu makamında ziyaret ederek, görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ayantaş, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bugüne kadar yaptığınız başarılı çalışmalarınızın ardından böyle bir göreve gelmenizden dolayı Akyurtlular adına memnuniyetimi belirtmek isterim." ifadelerini kullandı.

Ziyarette Ayantaş, Bakan Sarıeroğlu’na bir de tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.