pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Gürbüz'den Ayantaş’a Ziyaret

04.08.2017 - 18:18, Güncelleme: 04.08.2017 - 18:18
 

Ak Parti Akyurt İlçe Başkanı Gürbüz'den Ayantaş’a Ziyaret

ANKARA (AA) - AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle birlikte Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı...

ANKARA (AA) - AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle birlikte Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti. Gürbüz, Akyurt Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, her yönüyle güzel bir bina inşa edildiğini belirterek, "Her detay düşünülerek yapılan bu yeni binanın Akyurt'umuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi. Başkan Ayantaş ise, binanın eksikliklerinin yok denecek kadar az olduğunu ifade ederek, "Her konuda ince eleyip sık dokuyarak binamızı hizmete açtık." dedi.Ayantaş, ziyaretten dolayı Gürbüz'e teşekkür etti.
ANKARA (AA) - AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle birlikte Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı...

ANKARA (AA) - AK Parti Akyurt İlçe Başkanı Kadir Gürbüz, teşkilat yöneticileri ve üyeleriyle birlikte Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş’ı ziyaret etti.

Gürbüz, Akyurt Belediyesi yeni hizmet binasında gerçekleşen ziyarette, her yönüyle güzel bir bina inşa edildiğini belirterek, "Her detay düşünülerek yapılan bu yeni binanın Akyurt'umuza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Başkan Ayantaş ise, binanın eksikliklerinin yok denecek kadar az olduğunu ifade ederek, "Her konuda ince eleyip sık dokuyarak binamızı hizmete açtık." dedi.

Ayantaş, ziyaretten dolayı Gürbüz'e teşekkür etti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.