pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası

03.08.2017 - 18:43, Güncelleme: 03.08.2017 - 18:43
 

15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.Yaz Kur'an kursları...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.Yaz Kur'an kursları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın Çumra Şehir Stadyumu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, "Asım'ın nesli"ni yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.Çumra Çatalhöyük Belediyespor'un başarılarını daha üst seviyelere taşımak istediklerini belirten Başkan Oğuz, "Bunu yaparken de ahlaklı, namuslu, edepli bir sporcu nesil yetiştirme gayesindeyiz. Vatanı, milleti, bayrağı, devleti için canını vermeye hazır bir nesil yetiştirmek, hem hepimizin ortak gayesi ve görevidir." ifadelerini kullandı.Oğuz, turnuvanın, Türk çocukları daha iyi yaşasın diye canlarını feda eden 15 Temmuz şehitleri adına düzenlendiğini hatırlatarak, "Turnuva, Bedir'de, Uhud'da, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, Güneydoğu'da ve 15 Temmuz'da vatanı, milleti, dini mübini için şehit olan bütün şehitlerimiz için düzenlendi." diye konuştu.Programda, 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'na katılan gruplara kupa ve plaketlerinin verilmesiyle son buldu.
KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.Yaz Kur'an kursları...

KONYA (AA) - Çumra Belediyesi ve İlçe Müftülüğünce düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'nın ödülleri sahiplerini buldu.

Yaz Kur'an kursları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen turnuvanın Çumra Şehir Stadyumu'nda düzenlenen ödül töreninde konuşan Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, "Asım'ın nesli"ni yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Çumra Çatalhöyük Belediyespor'un başarılarını daha üst seviyelere taşımak istediklerini belirten Başkan Oğuz, "Bunu yaparken de ahlaklı, namuslu, edepli bir sporcu nesil yetiştirme gayesindeyiz. Vatanı, milleti, bayrağı, devleti için canını vermeye hazır bir nesil yetiştirmek, hem hepimizin ortak gayesi ve görevidir." ifadelerini kullandı.

Oğuz, turnuvanın, Türk çocukları daha iyi yaşasın diye canlarını feda eden 15 Temmuz şehitleri adına düzenlendiğini hatırlatarak, "Turnuva, Bedir'de, Uhud'da, Kurtuluş Savaşı'nda, Çanakkale'de, Güneydoğu'da ve 15 Temmuz'da vatanı, milleti, dini mübini için şehit olan bütün şehitlerimiz için düzenlendi." diye konuştu.

Programda, 15 Temmuz Şehitleri Futbol Turnuvası'na katılan gruplara kupa ve plaketlerinin verilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.