pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın Ölümünün Yıl Dönümü

03.08.2017 - 17:23, Güncelleme: 03.08.2017 - 17:23
 

İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın Ölümünün Yıl Dönümü

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılı münasebetiyle tarihi Ulu Cami’de mevlit okutuldu. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılı münasebetiyle tarihi Ulu Cami’de mevlit okutuldu. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin manevi önderlerinin yeni nesil tarafından tanınması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Bu kapsamda tarihi kaynaklarda, son devrin önemli mutasavvıflarından biri olduğu ve insanlığa imanın sevgiden geçtiğini öğrettiği belirtilen İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılında Sivas Belediyesi tarafından Ulu Cami’de mevlit okutuldu. Mevlit programının ardından İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezinde vatandaşlara helva dağıtıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: "İlimizdeki manevi değerleri gençlerimizin tanıması amacıyla Sivas Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu yılda ilimizin manevi önderlerinden olan İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Hazretlerinin ölüm yıl dönümü nedeniyle Ulu Cami’de mevlit okuttuk. Bu konuda çalışmalarımız Kültür Müdürlüğü ve İhramcızade Kültür Merkezi tarafından devam etmektedir."
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılı münasebetiyle tarihi Ulu Cami’de mevlit okutuldu. Sivas...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılı münasebetiyle tarihi Ulu Cami’de mevlit okutuldu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin manevi önderlerinin yeni nesil tarafından tanınması amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor.

Bu kapsamda tarihi kaynaklarda, son devrin önemli mutasavvıflarından biri olduğu ve insanlığa imanın sevgiden geçtiğini öğrettiği belirtilen İhramcızade İsmail Hakkı Toprak'ın ölümünün 48. yılında Sivas Belediyesi tarafından Ulu Cami’de mevlit okutuldu. Mevlit programının ardından İhramcızade Kültür ve Sanat Merkezinde vatandaşlara helva dağıtıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"İlimizdeki manevi değerleri gençlerimizin tanıması amacıyla Sivas Belediyesi olarak çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Bu yılda ilimizin manevi önderlerinden olan İhramcızade İsmail Hakkı Toprak Hazretlerinin ölüm yıl dönümü nedeniyle Ulu Cami’de mevlit okuttuk. Bu konuda çalışmalarımız Kültür Müdürlüğü ve İhramcızade Kültür Merkezi tarafından devam etmektedir."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.