pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yamaç Evleri Hizmete Girdi

03.08.2017 - 16:38, Güncelleme: 03.08.2017 - 16:38
 

Yamaç Evleri Hizmete Girdi

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan yamaç evlerinin 6'sının yapımı tamamlandı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan yamaç evlerinin 6'sının yapımı tamamlandı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı mimari yapısıyla kamuoyunda büyük beğeni toplayan yamaç evleri 1+1 şeklinde dağ yamaçlarına gömülü olarak inşa edildi. Yamaçevleri, dayalı döşeli olarak en az iki günlük olmak kaydıyla vatandaşlara kiraya verilecek. Sivas'ın en güzel mesire alanı Paşabahçe yamaçlarına inşa edilen yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. 65 metrekare olarak yapılan evlerin sayısı ilerleyen dönemlerde etaplar halinde talebe göre 100’e kadar çıkarılacak. Paşabahçe’nin doğa turizmine kazandırılması yönünde önemli bir adım olan yamaç evleri, kullanıcılarına farklı bir tatil fırsatı sunacak. Yamaç evlerinde tatil yapmak isteyen vatandaşlara en fazla 3 günlüğüne kiraya verilecek. Apart otel şeklinde yaz-kış hizmet verecek evlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.
SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan yamaç evlerinin 6'sının yapımı tamamlandı. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi tarafından Paşabahçe yamaçlarına yapılan yamaç evlerinin 6'sının yapımı tamamlandı.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, farklı mimari yapısıyla kamuoyunda büyük beğeni toplayan yamaç evleri 1+1 şeklinde dağ yamaçlarına gömülü olarak inşa edildi.

Yamaçevleri, dayalı döşeli olarak en az iki günlük olmak kaydıyla vatandaşlara kiraya verilecek.

Sivas'ın en güzel mesire alanı Paşabahçe yamaçlarına inşa edilen yamaç evlerinde mutfak, banyo, tuvalet ve yatak odası bulunuyor. 65 metrekare olarak yapılan evlerin sayısı ilerleyen dönemlerde etaplar halinde talebe göre 100’e kadar çıkarılacak.

Paşabahçe’nin doğa turizmine kazandırılması yönünde önemli bir adım olan yamaç evleri, kullanıcılarına farklı bir tatil fırsatı sunacak.

Yamaç evlerinde tatil yapmak isteyen vatandaşlara en fazla 3 günlüğüne kiraya verilecek. Apart otel şeklinde yaz-kış hizmet verecek evlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Yamaç Evleri Hizmete Girdi

Yamaç Evleri Hizmete Girdi

Yamaç Evleri Hizmete Girdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.