pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Gaspçılar Tutuklandı

03.08.2017 - 15:38, Güncelleme: 03.08.2017 - 15:38
 

Kendisini Polis Olarak Tanıtan Gaspçılar Tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte kendisini polis olarak tanıtarak gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Ankara Valiliğinden...

ANKARA (AA) - Başkentte kendisini polis olarak tanıtarak gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Keçiören ilçesinde yaşayan Z.K'nın, 3 Temmuz Pazartesi günü evine gelen ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından silahla korkutularak 5 bin lirası gasp edildi.Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli E.Ö, T.K. ile F.T. yakalandı.Yapılan sorgulamada suçlarını itiraf eden zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.
ANKARA (AA) - Başkentte kendisini polis olarak tanıtarak gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.Ankara Valiliğinden...

ANKARA (AA) - Başkentte kendisini polis olarak tanıtarak gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Keçiören ilçesinde yaşayan Z.K'nın, 3 Temmuz Pazartesi günü evine gelen ve kendisini polis olarak tanıtan bir kişi tarafından silahla korkutularak 5 bin lirası gasp edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda şüpheli E.Ö, T.K. ile F.T. yakalandı.

Yapılan sorgulamada suçlarını itiraf eden zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Sincan Cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.