pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

İl Müdürü Yılmaz, Muhtarla Bir Araya Geldi

03.08.2017 - 13:03, Güncelleme: 03.08.2017 - 13:03
 

İl Müdürü Yılmaz, Muhtarla Bir Araya Geldi

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, muhtarla bir araya geldi.İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, muhtarla bir araya geldi.İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yılmaz, kırsal kalkınmaya hizmet etmek ve kentin tarımını geliştirmenin herkesin ortak sorumluluğu olduğunu söyledi.Üreticilerle sürekli diyalog halinde olmaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Karşılıklı bilgi alışverişini sağlamamız mutlak şarttır. İlimiz tarımını her yönüyle işbirliği içerisinde değerlendirerek, ortak akıl doğrultusunda birlikte yöneterek geliştirebiliriz." diye konuştu.Yılmaz, toplantıda tarımının gündemini her açıdan değerlendireceklerini ve bakanlığın çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirmeler olacağını kaydetti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, muhtarla bir araya geldi.İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sırrı Yılmaz, muhtarla bir araya geldi.

İl Müdürlüğünün toplantı salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Yılmaz, kırsal kalkınmaya hizmet etmek ve kentin tarımını geliştirmenin herkesin ortak sorumluluğu olduğunu söyledi.

Üreticilerle sürekli diyalog halinde olmaları gerektiğini vurgulayan Yılmaz, "Karşılıklı bilgi alışverişini sağlamamız mutlak şarttır. İlimiz tarımını her yönüyle işbirliği içerisinde değerlendirerek, ortak akıl doğrultusunda birlikte yöneterek geliştirebiliriz." diye konuştu.

Yılmaz, toplantıda tarımının gündemini her açıdan değerlendireceklerini ve bakanlığın çalışmaları hakkında kapsamlı bilgilendirmeler olacağını kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.