pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

03.08.2017 - 10:23, Güncelleme: 03.08.2017 - 10:23
 

Aksaray'da Trafik Kazası: 3 Yaralı

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Emrah Tezcan (32) idaresindeki 70 ES 799 plakalı...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Emrah Tezcan (32) idaresindeki 70 ES 799 plakalı otomobil, Aksaray-Adana karayolu Organize Sanayi Kavşağı'nda, İsmail Bölükbaş'ın (36) kullandığı 41 BK 250 plakalı minibüsle çarpıştı.Kazada her iki araç sürücüsüyle minibüste yolcu olarak bulunan Hüseyin Tıpırdamaz (38) yaralandı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Emrah Tezcan (32) idaresindeki 70 ES 799 plakalı...

AKSARAY (AA) - Aksaray'da bir minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Emrah Tezcan (32) idaresindeki 70 ES 799 plakalı otomobil, Aksaray-Adana karayolu Organize Sanayi Kavşağı'nda, İsmail Bölükbaş'ın (36) kullandığı 41 BK 250 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada her iki araç sürücüsüyle minibüste yolcu olarak bulunan Hüseyin Tıpırdamaz (38) yaralandı.

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.