pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Nevşehirli Boksöre, Milli Davet

02.08.2017 - 14:38, Güncelleme: 02.08.2017 - 14:38
 

Nevşehirli Boksöre, Milli Davet

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı sporcusu Cansu Çakır, Genç - Yıldız Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı'na...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı sporcusu Cansu Çakır, Genç - Yıldız Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı'na davet edildi. Çakır, Türkiye Boks Federasyonu tarafından her yıl 30'u aşkın ülkenin katılımı ile düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Şampiyonası öncesinde Milli takım kampına çağrılan bayan boksörlerden biri oldu. Yıldız-Genç Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı, 13-31 Ağustos tarihleri arasında Kastamonu'da organize edilecek. Çakır, Uluslararası Ahmet Cömert Boks Şampiyonasında 64 kilogram genç bayanlarda altın madalya için mücadele verecek.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı sporcusu Cansu Çakır, Genç - Yıldız Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı'na...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Boks takımı sporcusu Cansu Çakır, Genç - Yıldız Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı'na davet edildi.

Çakır, Türkiye Boks Federasyonu tarafından her yıl 30'u aşkın ülkenin katılımı ile düzenlenen Uluslararası Ahmet Cömert Boks Şampiyonası öncesinde Milli takım kampına çağrılan bayan boksörlerden biri oldu.

Yıldız-Genç Bayanlar Milli Takım Hazırlık Kampı, 13-31 Ağustos tarihleri arasında Kastamonu'da organize edilecek.

Çakır, Uluslararası Ahmet Cömert Boks Şampiyonasında 64 kilogram genç bayanlarda altın madalya için mücadele verecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.