pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

01.08.2017 - 18:33, Güncelleme: 01.08.2017 - 18:33
 

Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdüler

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi. Şereflikoçhisar Sağlık...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi. Şereflikoçhisar Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Hükumet konağından Tuz Gölü meydanına kadar gerçekleşen yürüyüşe doktorlar ve sağlık personelleri katıldı. Sağlık Grup Başkanı Dr. Cem Kürkçüoğlu yürüyüşte yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen projede bu sene sağlıklı yaşam ve hareket yılı olarak belirlendiğini belirterek, şunları söyledi:"Sağlıklı yaşam ve hareket yılı faaliyetleri kapsamında yürütülen etkinliklere toplumumuzun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik etmesi amacıyla Salı günü ilçemizde 'Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yürüyüşü' düzenlenmiştir. Öncelikle katılımınız için herkese teşekkür ederiz. Her şeyin başı sağlıktır. Yetişkinler her gün en az 30 dakika çocuklar ve ergenler ise her gün en az 60 dakika orta şiddette fiziksel aktivite, çocukların ve gençlerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesinde istenmeyen kötü alışkanlıklardan kurtulmada, sosyalleşmede, yetişkinlerin çeşitli kronik hastalıklardan korunması veya bu hastalıkların tedavisinde veya tedavinin desteklenmesinde, yaşlıların aktif bir yaşlılık dönemi geçirmelerinin sağlanmasında bir başka deyişle tüm hayat boyunca yaşam kalitesinin artırılmasında önemli farklar yaratabilmektedir. Bugün hep beraber kısa bir yürüyüşle başlangıç yaptık ve bunu düzenli bir şekilde hayatımız boyunca yapmaya devam edelim."
ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi. Şereflikoçhisar Sağlık...

ANKARA (AA) - Şereflikoçhisar ilçesinde, "Sağlıklı yaşam ve hareketlilik" etkinlikleri çerçevesinde yürüyüş düzenlendi.

Şereflikoçhisar Sağlık Grup Başkanlığı tarafından Hükumet konağından Tuz Gölü meydanına kadar gerçekleşen yürüyüşe doktorlar ve sağlık personelleri katıldı.

Sağlık Grup Başkanı Dr. Cem Kürkçüoğlu yürüyüşte yaptığı konuşmada, Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen projede bu sene sağlıklı yaşam ve hareket yılı olarak belirlendiğini belirterek, şunları söyledi:

"Sağlıklı yaşam ve hareket yılı faaliyetleri kapsamında yürütülen etkinliklere toplumumuzun düzenli fiziksel aktivite yapmaya teşvik etmesi amacıyla Salı günü ilçemizde 'Sağlıklı Beslenme ve Hareket Yürüyüşü' düzenlenmiştir. Öncelikle katılımınız için herkese teşekkür ederiz. Her şeyin başı sağlıktır. Yetişkinler her gün en az 30 dakika çocuklar ve ergenler ise her gün en az 60 dakika orta şiddette fiziksel aktivite, çocukların ve gençlerin sağlıklı büyümesi ve gelişmesinde istenmeyen kötü alışkanlıklardan kurtulmada, sosyalleşmede, yetişkinlerin çeşitli kronik hastalıklardan korunması veya bu hastalıkların tedavisinde veya tedavinin desteklenmesinde, yaşlıların aktif bir yaşlılık dönemi geçirmelerinin sağlanmasında bir başka deyişle tüm hayat boyunca yaşam kalitesinin artırılmasında önemli farklar yaratabilmektedir. Bugün hep beraber kısa bir yürüyüşle başlangıç yaptık ve bunu düzenli bir şekilde hayatımız boyunca yapmaya devam edelim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.