pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konuk Gençler Kü Rektörünü Ziyaret Etti

31.07.2017 - 19:03, Güncelleme: 31.07.2017 - 19:03
 

Konuk Gençler Kü Rektörünü Ziyaret Etti

KIRIKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Kırıkkale'ye gelen 20 üniversite öğrencisi, Kırıkkale Üniversitesi...

KIRIKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Kırıkkale'ye gelen 20 üniversite öğrencisi, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız'ı ziyaret etti.Rektör Yıldız, gençleri kabülde yaptığı konuşmada, "Damla Projesi" gibi sosyal sorumluluk projelerinin toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiğini, toplumsal birlik ve bütünlüğe önemli katkılar sağladığını söyledi.Proje koordinatörü Sümeyye Sertkaya ise Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen üniversite öğrencileriyle birlikte kentte çok güzel etkinlikler yaptıklarını belirterek. kendilerine yardım eden herkese teşekkür etti. Ziyarette gençler Rektör Yıldız'a plaket takdim etti.
KIRIKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Kırıkkale'ye gelen 20 üniversite öğrencisi, Kırıkkale Üniversitesi...

KIRIKKALE (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Damla Projesi" kapsamında Kırıkkale'ye gelen 20 üniversite öğrencisi, Kırıkkale Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız'ı ziyaret etti.

Rektör Yıldız, gençleri kabülde yaptığı konuşmada, "Damla Projesi" gibi sosyal sorumluluk projelerinin toplumun farklı kesimlerini bir araya getirdiğini, toplumsal birlik ve bütünlüğe önemli katkılar sağladığını söyledi.

Proje koordinatörü Sümeyye Sertkaya ise Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelen üniversite öğrencileriyle birlikte kentte çok güzel etkinlikler yaptıklarını belirterek. kendilerine yardım eden herkese teşekkür etti.

Ziyarette gençler Rektör Yıldız'a plaket takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.