pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Canbolat Görevine Başladı

31.07.2017 - 15:48, Güncelleme: 31.07.2017 - 15:48
 

Canbolat Görevine Başladı

YOZGAT (AA) - Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne atanan Yusuf Canbolat görevine başladı. Cumhur Eser’in Saraykent ilçesine atanmasının...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne atanan Yusuf Canbolat görevine başladı. Cumhur Eser’in Saraykent ilçesine atanmasının ardından Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen Canbolat, işbaşı yaptı. Canbolat, gazetecilere yaptığı açıklamada Sorgun çiftçisine ve Sorgun tarımına hizmet etmeye geldiğini belirtti.Müdürlük olarak çeşitli tarımsal yatırım ve çiftçi eğitim projeleri ile alternatif tarım ürünleri ürettirmek suretiyle çiftçiye daha fazla çeşit sunma gayreti içerisinde olacaklarını dile getiren Canbolat, "Tarımsal verimi artıracak ve ürünlerin kalitesini yükseltecek ve bu ürünlerin pazarlamasına yönelik çeşitli tedbirlerin alınmasına yardımcı olacağız." dedi.
YOZGAT (AA) - Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne atanan Yusuf Canbolat görevine başladı. Cumhur Eser’in Saraykent ilçesine atanmasının...

YOZGAT (AA) - Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne atanan Yusuf Canbolat görevine başladı.

Cumhur Eser’in Saraykent ilçesine atanmasının ardından Sorgun Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine getirilen Canbolat, işbaşı yaptı.

Canbolat, gazetecilere yaptığı açıklamada Sorgun çiftçisine ve Sorgun tarımına hizmet etmeye geldiğini belirtti.

Müdürlük olarak çeşitli tarımsal yatırım ve çiftçi eğitim projeleri ile alternatif tarım ürünleri ürettirmek suretiyle çiftçiye daha fazla çeşit sunma gayreti içerisinde olacaklarını dile getiren Canbolat, "Tarımsal verimi artıracak ve ürünlerin kalitesini yükseltecek ve bu ürünlerin pazarlamasına yönelik çeşitli tedbirlerin alınmasına yardımcı olacağız." dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.