pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ptt İle Thk Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Spor 31.07.2017 - 13:53, Güncelleme: 31.07.2017 - 13:53
 

Ptt İle Thk Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.Protokolün...

ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.Protokolün imzalanması dolayısıyla rektörlükte tören düzenlendi. Protokole, THK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat Atılgan ile PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik imza koydu. Protokolle, Türkiye'de ilk kez bir üniversite kampüsünde "PTT Kafe" açılacak, personel ve öğrenciler PTT hizmetlerinden indirimli yararlanacak.Atılgan, iş birliğinden memnuniyetini belirterek "İki güzide kurum arasında daha da büyük işler yapmak için karşılıklı araştıracağız. İnşallah güzel şeyler olacak." dedi.Bozgeyik ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek, anlaşmanın iki kurum arasında sinerji oluşturacağını söyledi.
ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.Protokolün...

ANKARA (AA) - Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ) ile Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Protokolün imzalanması dolayısıyla rektörlükte tören düzenlendi. Protokole, THK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat Atılgan ile PTT AŞ Genel Müdürü Kenan Bozgeyik imza koydu. Protokolle, Türkiye'de ilk kez bir üniversite kampüsünde "PTT Kafe" açılacak, personel ve öğrenciler PTT hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Atılgan, iş birliğinden memnuniyetini belirterek "İki güzide kurum arasında daha da büyük işler yapmak için karşılıklı araştıracağız. İnşallah güzel şeyler olacak." dedi.

Bozgeyik ise protokolün hayırlı olmasını dileyerek, anlaşmanın iki kurum arasında sinerji oluşturacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.