pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan'da Pilav Şenliği

31.07.2017 - 12:28, Güncelleme: 31.07.2017 - 12:28
 

Kocasinan'da Pilav Şenliği

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Hasancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından pilav şenliği düzenlendi.Hasancı Mahallesi'ndeki,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Hasancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından pilav şenliği düzenlendi.Hasancı Mahallesi'ndeki, 13. Geleneksel Hasancı Pilav Şenliği'ne dernek yönetimi, üyeleriyle çevre mahallelerden gelen vatandaşlardan oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı. Dernek kurucuları ve bu yılki yemeğe katkı sağlayan hayırsever Halit Salman'ın birer konuşma yaptığı şenlikte Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi. Şiirler de okunan şenlikte vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Hasancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından pilav şenliği düzenlendi.Hasancı Mahallesi'ndeki,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, Hasancı Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından pilav şenliği düzenlendi.

Hasancı Mahallesi'ndeki, 13. Geleneksel Hasancı Pilav Şenliği'ne dernek yönetimi, üyeleriyle çevre mahallelerden gelen vatandaşlardan oluşan yaklaşık 400 kişi katıldı.

Dernek kurucuları ve bu yılki yemeğe katkı sağlayan hayırsever Halit Salman'ın birer konuşma yaptığı şenlikte Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Şiirler de okunan şenlikte vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.