pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Pınarbaşı Belediyesine Ek Hizmet Binası Yapılacak

21.07.2017 - 19:58, Güncelleme: 21.07.2017 - 19:58
 

Pınarbaşı Belediyesine Ek Hizmet Binası Yapılacak

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediyesi, ek hizmet binasının temelini attı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, temel atma törenine Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediyesi, ek hizmet binasının temelini attı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, temel atma törenine Belediye Başkanı Dursun Ataş, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.Törende konuşan Ataş, ilçeye katkı sağlayacak büyük yatırımların temellerini sırayla attıklarını ifade etti.Tesisin belediyenin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde inşa edilmekte olduğunu kaydeden Ataş, "İçinde idari ofisler, depolar, araç tamirhane ve atölyeleri ile sosyal tesisler yer alacak." dedi.
KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediyesi, ek hizmet binasının temelini attı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, temel atma törenine Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Belediyesi, ek hizmet binasının temelini attı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, temel atma törenine Belediye Başkanı Dursun Ataş, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Ataş, ilçeye katkı sağlayacak büyük yatırımların temellerini sırayla attıklarını ifade etti.

Tesisin belediyenin her türlü ihtiyacını karşılayacak şekilde inşa edilmekte olduğunu kaydeden Ataş, "İçinde idari ofisler, depolar, araç tamirhane ve atölyeleri ile sosyal tesisler yer alacak." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.