pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı

21.07.2017 - 10:23, Güncelleme: 21.07.2017 - 10:23
 

Ankara'da Büyükbaş Hayvan Hırsızlığı

Çubuk ilçesinde, büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde, büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yavuz Selim Mahallesi İpek Caddesi'nde Meliha E'ye ait bir ahırdan 2, Eğriekin Mahallesi'nde de Fatma K'ye ait ahırdan ise bir büyükbaş hayvanın çalınması üzerine harekete geçti. Bölgede teknik inceleme yapan ekipler, belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, A.K, A.G.K, H.D, Y.K, F.G, S.Ö, Y.G. ve O.A. gözaltına alındı.Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Çalınan büyükbaş hayvanlar ise mal sahiplerine teslim edildi.
Çubuk ilçesinde, büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı

ANKARA (AA) - Çubuk ilçesinde, büyükbaş hayvan hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Yavuz Selim Mahallesi İpek Caddesi'nde Meliha E'ye ait bir ahırdan 2, Eğriekin Mahallesi'nde de Fatma K'ye ait ahırdan ise bir büyükbaş hayvanın çalınması üzerine harekete geçti.

Bölgede teknik inceleme yapan ekipler, belirlenen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, A.K, A.G.K, H.D, Y.K, F.G, S.Ö, Y.G. ve O.A. gözaltına alındı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Çalınan büyükbaş hayvanlar ise mal sahiplerine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.