pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Gün, Gençlik Merkezi Yapım Çalışmalarını İnceledi

20.07.2017 - 11:08, Güncelleme: 20.07.2017 - 11:08
 

Başkan Gün, Gençlik Merkezi Yapım Çalışmalarını İnceledi

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. Çim saha ve spor...

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. Çim saha ve spor salonu çalışmalarını inceleyen Gün, yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin ilçeye değer katacağını söyledi. Projenin eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasını öngören Gün, şöyle konuştu:"Projenin tamamlanmasıyla sosyal donatı alanlarımızın varlığı da artacak. 750 metrekare çok amaçlı salonumuz olacak. Ayrıca projemizin bulunduğu alanda yeşil alan çevre düzenlemesini de yaparak Bozkır'da önemli bir hizmeti gerçekleştireceğiz. İlçeye değer katacak Bozkır Gençlik Merkezi'nin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."
KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi. Çim saha ve spor...

KONYA (AA) - Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da yapımı devam eden gençlik merkezinin inşaat çalışmalarını inceledi.

Çim saha ve spor salonu çalışmalarını inceleyen Gün, yaptığı açıklamada, gençlik merkezinin ilçeye değer katacağını söyledi.

Projenin eylül ayı sonuna kadar tamamlanmasını öngören Gün, şöyle konuştu:

"Projenin tamamlanmasıyla sosyal donatı alanlarımızın varlığı da artacak. 750 metrekare çok amaçlı salonumuz olacak. Ayrıca projemizin bulunduğu alanda yeşil alan çevre düzenlemesini de yaparak Bozkır'da önemli bir hizmeti gerçekleştireceğiz. İlçeye değer katacak Bozkır Gençlik Merkezi'nin şimdiden hayırlı olmasını diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.